måndag 31 maj 2010

Eftermiddas tur !


Ingen gös i dag heller, bara en grön som tog på nils master inte min favvo bomber,nu kommer det bara bli eft-kvälls natt turer eft gös i fortsättningen.Hat Gött !

söndag 30 maj 2010

Snabbtur igen !



På väg ut får ja se några kända ansikten,FISKEBRÖDER är ute & vertikalar man måste ju kolla läget så vi har en liten prat stund trevligt,åker ut det blir 4 gröna 1-4 kg,jaja kul med spöböj i alla fall.Hat Gött !

lördag 29 maj 2010

Snabbis!



Blev en snabb sväng på g-fjorden i dag,2 gröna uppe som återutsattes:sen fick vi riva och åka i land pga av blixt & dunder är hemma högst en timme då har det blåst bort, strålande fin lördags kväll, så nu är man surgubbe, men sånt är livet gast i dag va Ubbe!

fredag 28 maj 2010

Gasten!


I dag är gasten(storkladd) hans son (lellkladd) ute& fiskar mat till morsdags middag,det verkar gå bra!
Yes trailern besiktad & klar, hat Gött

Båtkärra!

Nu ska man i väg & besikta trailern gött att få det gjort ,så kanske man slipper få böter av harry haffa. Hat Gött !

onsdag 26 maj 2010

Inget fiske ?


Ja i dag gjorde ja & min trolovade slag i saken och blev man & hustru, efter 10 år med ring på fingret,Tackar gasten med sambo för blommor.Man kan fråga sig hur dom står ut med oss all fiske jakt hund snack, all heder åt dom.Nu finns viktigare saker att sysselsätta sig med. Hat Gött!

måndag 24 maj 2010

Resume !




Grattis alla tio i topp ! vi själva kom på en 11 plats som vi är jättenöjda med, vi fick en grön en öring ca75 fettfena som återutsattes efter fotografering,samt ett jätte hugg av en blank fisk som gick lös ca 20 met från båten, sånt är livet men kul är det. HAT GÖTT !

söndag 23 maj 2010

Vänern Trophy dag 2 !


Vi åker väster ut börjar fiska,blåser upp till ca 8-10 sekm kommer ett fraktfartyg från gruvön,så vi håller undan i god tid men, svängarna går inte speciellt fort motsjö i den vinden om man ska hålla ordning på prylarna ligger även ett team öster om oss som man försöker hålla koll på när vi girar undan försiktigt , men då i vågorn a dyker nät markörerna upp svart gröna som inte syns speciellt väl i vågorna,f(%&#&/)#"!) det ska inte uttalas mem vi lyckas hitta en lucka mellan näten & smita igenom!
Mera kommer i morgon: HAT GÖTT!

lördag 22 maj 2010

Inställt !


Vi fick besked 11.20 om att det är inställt pga av dimma, jaja vi tar en liten tur ändå ett ryck & släpp var allt,men solen tittade fram så man fick stå ut med gastens avklädda överkropp,finns väl trevligare överkroppar att skåda, i morron nya tag kaptens möte 6.30 start 7.00 om vädret är med oss. HAT GÖTT !

torsdag 20 maj 2010

Undrar ?



Funderar vart man ska ta vägen under helgen, vi ska vara med på VÄNERN TROPHY.Det blir skit kul hoppas på skapligt väder. HAT GÖTT !

tisdag 18 maj 2010

Team Norman

Hej! ska försöka skriva om vårat fiske kanske jakt div annat onödigt. norman