tisdag 29 juni 2010

Kaos !



När man sitter & halv sover brister ena linan till pulkan, som dras in i propellern 3 spölinor dras med snabb stopp & ta reda på skiten ,fram med stora kniven börja kapa & skära efter dryga timmen är det skapligt ok,jaja för övrigt som vanligt en hög med gröna & några mat gösar betet som funkade bäst MANNS +15 finns på ARVIKA FISKECENTER ,nej nu måste jag i väg & skaffa ny lina till pulkorna.Hat Gött !

måndag 28 juni 2010

Bra fiske !


Blev en tur på hemma vatten ett trippel hugg på gös där alla var stora så dom fick gå tillbaka, & givetvis några gröna sparade en matgös gött med färskpotatis & romsås. Hat Gött !

fredag 25 juni 2010

Lellgasten!



Nu var vi ut en tur, mycke båtar i farten, det blev nån gädda men sen kom en period där vissa båtar hadde ett fantastiskt gös fiske dom hadde aldrig varit med om något liknande ,vhf gick glödhet vi satt där & var frustrerade va gör vi för fel, vi var på väg att ge upp, vi NEJ river allt betar om & ut med det,summa sumarum efter betes byte 2 fina mat gösar 2 tappade , men det bästa av allt lellgasten blev av med gös svendomen så han sken som sola i karlstad ,kan tänka mig att han drömmer om gösta,var hemma ca 04.30,så nu En GLAD MIDSOMMAR , Hat Gött !

onsdag 23 juni 2010

Mini !


Ja nu har man fått mini gösar 2 st 25&37 cm som fick gå tillbaka & växa till sig, sen blev 6 gäddor bra fart på dom nu mycke plask & rusningar kul med spöböj,nej nu får man ladda upp för kvällens fiske då ska både gasten & lellgasten med.Hat Gött!

tisdag 22 juni 2010

Fiske!


Var ut en kvällstur med gasten strålande väder framförallt inte så blåsigt,det blev 5 gäddor en fin mat gös fin midda i dagg gött, sen en monster gädda som fajtades bra tills linan blev av biten grrrrrrrrr! så numåste man i väg & handla lite nya wobbler så man har tills i kväll då är man påt igen. Hat Gött !

tisdag 15 juni 2010

Löja!

Pratade med DANIEL I TEAM TROPHY han har lite löja ,KÖPER ALLT !TACK DANIEL !

måndag 7 juni 2010

Abborre!


Vart en tur med gasten i lillbåten i dag 17 borrar blev det kul fiske med lätta grejer,men det häftigaste var nog hugget av gäddan som var vansingt kul att drilla på ett lätt jiggspö var & tittade till oss vid båten 4-5 gånger sen när man fått den skapligt lugn & ska ta den över nacken brister flät linan, vikt vet ej men stor,nej nu ska det bli stekt abborr file på knäckebröd mums. Hat Gött!

söndag 6 juni 2010

Lördastur !




En kvällstur på sjön blev 12 gäddor som återutsattes 4 ryck & släpp, suraste av allt årets första trolling gös bommades vid håvning,på väg in i hamn är det total kaos båtar överallt som kör som galningar,hmm frågan är om man vågar vara ute en lördas kväll i fin väder? men kul med mycke spöböj. Hat Gött!

fredag 4 juni 2010

20100604.


Jag & gasten var ute på g-fjorden en tur som vanligt några slemproppar,men då börjar oljelampan att blinka `?=)(//&%%¤¤##). fram med int boken & läser blir lättad inget värre än att Suzukin vill ha lite nya smörjmedel & sånt, så det ska fixas med det snaraste så att han mår gött innan nästa väner tur.Hat Gött !