lördag 24 juli 2010

Blåst!

Var ut en tur i blåsten,innan jag lagt ut alla spön napp medan ja drillar hugger på ytterliggare ett spö snabbt mothugg & sätts tillbaka får upp en fin matgös på dryga 2 kilo, på nästa spö så får man se en till när man sträcker sig efter håven i vågorna blir det lite slack lina då gick den direkt,jaja kul bestämmer mig för riva och åka hem tur det när allt är klart båten surrad kommer regn skuren gött att inte stöna sig kvar som vanligt.Hat Gött!

söndag 18 juli 2010

Lortig!

Ja i dag börjar ja med rengöring av båten ,suck va tråkigt men det måste göras, när det är klart känner man sig ganska nöjd ,sen blir det en fiske tur.Hat Gött !

onsdag 14 juli 2010

Gast!


I dag var min fru gast i ett par timmar vi fick 5 gäddor på dryga timmen största ca 7 kg nån runt 5 kg ,drillade riktigt bra så nu fick hon skavsår i handen ,sen avtog huggperioden då tröttnade hon fort bara & packa i hop & vara social på hennes lediga dag kul att det nappade.Hat Gött !

söndag 11 juli 2010

Liten tur !



Var ut en liten tur ,det vart några fina mat gösar en hög med gröna,dessutom en asp på riggen som gick rakt åt sidan så det blev super trassel 3 beten borta grrrrrrr:men för övrigt en vacker kväll.Hat Gött !

fredag 9 juli 2010

Lellgasten!


Nu har lellgasten varit i farten ,tror att det är hans första ASP 78 cm & garanterat pb, var nog en häftig fight på ul-spö,Stort grattis lellgasten, Hat Gött !

Gäst gast!


I går kväll var Robin team MA:s fiske med på en tur vi lyckades skrapa i hop en hög med gäddor 2 gösar en av finare modell ca.80 cm inte dåligt med det vädret som var blev ganska blött men vem viker sig för lite regn.Tack för trevligt sällskap. Hat Gött!

tisdag 6 juli 2010

Skäms!

kö ordning brukar man följa, men icke på ekenäs där kör man förbi i ledet som man vill,Så är det på ekenäs träffen gör som du vill ,ingen ordning alls från arangörer.bortappade nycklar dålig info så kallad p info fanns inte det fick man fixa själv, annars skapligt väder,!

söndag 4 juli 2010

Ekenäs!

Vi åkte ner på fredag f-middag kommer ut & fiskar på eft-middag,endast något ryck&släpp&några gröna,åker tillbaka för lite skit snack med dom anra som åkte ner under fredag trevligt.Lördag tävling finväder till att börja med som över går i spegel på vänern inte en vindpust& skarpsol,inget för mig& så var även fisket för oss börjar med hugg på ytspö löser ut knarrar gött i rullen spöböj tungt loss med en gång !"#¤¤¤%%%%&&&//(())=, kör på endast för små en var märkt, avslutar ca 16.00 pga av ingen ström i bil batteriet hadde ingen lust att krångla med sån skit när 30-40 båtar ska rampas, Grattis till Tre ESS som fiskade skit bra! Hat Gött.

torsdag 1 juli 2010

Vänern !

Ja i möra åker vi ner till ekenäs & fiskar lite,lördag går ekenäs träffen av stapeln ska bli skitkul hoppas på bra väder som prognoserna visar,& givetvis har gasten bunkrat upp med en massa gött TACK, nu får vi se om dom blanka är i farten.HAT GÖTT !