onsdag 30 mars 2011

NU !


Nu äntligen verkar isen vara på gång,va fint att komma ut på kända vatten igen i stället för på östersjön som har sätt stora skador i själ & kropp hoppas att det lugnar ner sig när man kommer i gång med fisket där man brukar fiska,men som sagt man är skadad lägger ner mycke tid energi pengar här på hemma vatten men resan till Bornholm var kul häftig man lärde känna nya sköna personer fick lära sig en hel del,en sak är säker tillbaka ska jag kanske inte genom en läsarresa med en fiske blaska,kanske inte som spöslav man kanske drar med eget ekipage men vem vet vad som händer i framtiden,men jag själv skulle inte tveka att köpa ,gasta ,en resa av dessa GUIDER igen,HAT GÖTT !

onsdag 23 mars 2011

Finale !




Några mer bilder från resan som visar sig att många har ont i magen av,diskusioner på div ställen på nätet,Men man måste tacka FFA, VERONA,GUIDER,men framför allt ressällskap Johan,Lidberg ,Micke , för några suveräna dagar på Bornholm som var händelserik lärorik våldsamt kul,sen ska man absolut inte GLÖMMA bort maten som i sig själv var en hel upplevelse,där kan jag säga PER vet va vi fiskare gillar.En sak vet jag med all säkerhet, första gången i danska farvatten MEN absolut inte sista så Verona jag kommer tillbaka.Många Tack till alla inblandade& annat löst folk,Hat Gött !

tisdag 22 mars 2011

Fisk!



Det kommer mera .......................

JaJa !



Manligt !






Ja vad ska man säga dubbla 250 SUKI på verona PERS båt.
Lasses 300 hk går heller inte av för hackor gastade denna båt dag 2, 8 lax i båten varav 4 hugg i ytan cooolt 4 st som står & drillar silver med div trassel & sånt men alla kom upp fanns en viss upphetsning då.hmm lasses båt 38 kn 5 pers i inte illa !

måndag 21 mars 2011

Mera !



Lite allt möjligt, Men det kommer mera ! Hat Gött

Lite Mer !



Det kommer mera , Hat Gött !

Lite Mera !





Lägger in lite mera bilder från turen till Bornholm,Men som sagt det kommer mera ,Hat Gött !

Bornholm !




Lite Bilder från Bornholms turen som var suveränt kul ,första gången på Bornholm för mig,det kommer mera efterhand !

måndag 14 mars 2011

Super !


Ja vad fasiken ska man säga 29 fiskar på 4 båtar,snacka om bra fiske det är bara hoppas att det håller i sig några dagar till så mam hinner dit.Så är det väl så att det är duktiga GUIDER oxå, snart så men tiden går sakta men snart så är man på sjön jäklar va gött. Hatt Gött ! ps;det verkar som vänern verkar börjat spricka upp.................

fredag 11 mars 2011

OJOJ !


Ja vad säger man hugg på 10 spö,det lär väl inte höra till vanligheterna kan säga att TEMPEN stiger ganska bra, nu när nedräkningen har börjat för årets första trollingtur,som är på BORNHOLM FFA läsarresa 3 heldagars trolling på östersjön med Wildwater guiderna & Verona Per som skeppare,det kommer säkert mera rapporter under dom närmaste dagarna dom kör samma koncept med den danska tidningen Fiskefri,plus att skvallret säger att det ska trollas i simris under helgen.
Hat Gött !