fredag 27 april 2012

torsdag 26 april 2012

Fint !

Så fint var det när vi åkte ut,
Men sen kom dimman lite trögt var det men en underbar dag när dimman lättade på eftermiddan ,blev lite längre förflyttningar  tack för en bra dag Gastjäkel .
Hat. Gött !

måndag 23 april 2012

Satan !

Ja var på Apoteket i dag det gröna, inte RÖDA NÄSAN bara 36 nr: före ställer mig snällt i kö & väntar, den ena efter den andra går ut med kryckor eller rullator men va i ::::::: det händer ta mig tusan ingenting känner att adrenalinet börjar komma men måste ju ha min medusin så jag biter i hop & väntar tålmodigt när det är 8 nr från mitt nr så lyckas jag sno åt mig en sitt plats bland kryckor & rullatorer , Det tog 1timme 45 minuter innan jag fick komma framm till ett biträde bakom disk sen ska det petas på dator, medusin plockas fram, sägas tack för hjälpen, sen ska man ta mig fan ställa sig i kö för att betala skiten oxå, som tur är är det bara 4 före varav en Dam som använder kryckor i stereo innan hon fått i ordning på sina saker & börjar gå ut , så dom kan fortsätta med nästa kund känns som en evighet. Allt annat går att köpa hemifrån varför inte Medusiner vi bor väll i ett under utvecklat land ! Jäkla tur att man ska förgylla tillvaron med lite terapi i morron , Hat Gött !

måndag 16 april 2012

Bra !

Bra jobbat av sjöräddningen som lyfter upp den förlista trollingbåten . Medlemskapet är viktigt . Hat Gött !

söndag 15 april 2012

fredag 13 april 2012

Flygare Trolling !

Passa på en trevlig tävling med trevligt bryggsnack & mycke jäkelskap ! Hat Gött !

tisdag 10 april 2012

Älgbiffar till mat i dag med tillbehör ,hmm powernap nu,
Hat gött !

torsdag 5 april 2012

Glömde !

En av fiskarna från gårdagen var märkt & givetvis skickar vi in märket. Ska bli kul & se vart den kommer i från och hur den utvecklats sen den blev i planterad . Hat Gött !

onsdag 4 april 2012

Kalasväder !

En dag som började hmm ska nog inte säga så mycke om det + lite isbrytning som vi inte räknat med var ju bara -9 , Fisket var trögt började med förkorta,sen någon godkänd ,sen kom rullskriket vi väntat på men tyvärr gjorde den ett luftsprång I Stefan Holm stil & klev av, men nu din sate vet vi vart du håller till krokarna ska va kemiskt vässade nästa gång . Så tack Bosse för en trevlig dag , Hat Gött !

Brände en  tio met bakom båten,gjorde ett luftsprång och drog .

Gött där kom dää !

Bara småfisk, vart är dom stora ?

Fan va is det va .

Fiske !