söndag 27 maj 2012

Det blåser upp så nu tar jag kvällen,
7 slemgurkor ingen gös i dag,
Hat Gött !

Paravan !

Black beast paravanerna drar jäkligt gött, kan bara rekommendera dom,
4 slemgurkor än så länge,
Ingen Gösta men det kommer !

Gött !

Kalas på sjön i dag,testar om storgösen är villig att nappa bara fått små hittills men det är  

bara att gno på !

onsdag 23 maj 2012

söndag 20 maj 2012

lördag 19 maj 2012

Blev bra !

Detta blev bra dom är inte så dumma jönnsarna på LMP, tack för snabb leverans, ska ta en test tur i morgon eftermiddag det blir på hemmavatten får kolla om gösen är vaken. är nog lite för kallt i vattnet än skulle jag tro men vem vet , Hat Gött !

torsdag 17 maj 2012

Så är det !

Tack för en trevlig tävling även Värmelns fvo som är med och arrangerar ,bra jobbat gick skitvägen för mig idag 6 slemgurkor var allt inte mycket en del brända, men pricken över i var när sista skulle håvas tar in slemgurkan i håven & lyfter glad för den 7 ett par sprattel så sa den Tack & Hej och simmade vidare, var ett stort hål i håvskiten så är det , Hat Gött !

Dom som kan fiska gödda !

Vi som tillhör bottenskrapet !

Invägning !

Satan va trögt det är !

Flygaretrolling !

Nu är det dags för Flygaretrolling Gäddtrolling på Värmeln , Blir sköj det, inte ofta man fiskar inriktat gädda, spöslaven lämnade återbud så då kör jag själv går det oxå bara hoppas vindarna håller sig skapligt lugna, Hat Gött !

onsdag 16 maj 2012

tisdag 8 maj 2012

Team Dilen !

23,4 kg Va ska man säga, Bara ett stort SUPER GRATTIS till er ! Hat Gött !

Djuprigg !

Yapp under helgen var första gången vi fiskade med Planerline Extreme på riggarna suveränt va tyst det blev , Ska bli kul att se om det hugger bättre på riggarna oxå vi hadde mer hugg under helgen än det brukar vara får se om det fortsätter så eller om det va tillfälligt om inte annat var det TYST & lugnt. Hat Gött !

måndag 7 maj 2012

¨Vänern Trophy !

Dag 1, började bra några hugg på riggarna sen blåser det upp rätt ordentligt så tävlingen avbryts,rätt beslut det var riktigt tufft i byar på 15-17 s/met men vi klarade oss utan trassel & tappade pulkor med mera så första dagen blev kort ! Dag 2,Kaptens möte 6.20 sen fri start bara 9 s/met när vi åker ut en skitsak mot gårdagen ,vinden lägger sig blir en kalas dag på sjön men inte fiskemässigt 2 öringar som var kantrullare för att mäta in regeln ligger på 62 cm,men surt att stå vid inmätning & ha med sig för korta firrar ,längden var inte på våran sida denna gång men så är det, Grattis till 1 Team Nöff ,2 Team Solo ,3 Team Ffa/Phu, samt alla andra pristagare . Sen men inte minst Tack för en trevlig helg Gastjäkel bra jobbat i hårda vindar betesbyten & allt annat, men inte att förglömma Maten DU ÄR SUVERÄN ! Hat Gött !