torsdag 29 november 2012

Nya !

Började bli tunt i krokförådet så fick uppdatera lite ,
Tack Martin på Böjda Spön .
Hat Gött !

måndag 26 november 2012

söndag 25 november 2012

Kul !

Ja i dag började det bra strax före 9 i morse körde vi in i ett dubbelhugg där vi fick en fin lax & öring sen vart det trögare & fiskar oss vidare till ett nytt område där vi fick ett gäng som man inte får mäta in i tävlingen. dagen gick utan någon mer godkänd fisk så till slut var det bara att riva och åka iland,där bjöd kocken på en suveränt god soppa som värmde gött i väntan på pris utdelning,dömm om vår förvåning när våra firrar räckte till en 7 placering eftersom vi missade större delen av dagen igår.Brynja Boys vet inte vad jag ska säga suveränt fiskat STORT GRATTIS,Även grattis till er andra med bra placeringar ingen nämd ingen glömd.Grums trollingklubb super arrangemang som vanligt. Sen BOSSE det går att fiska när det blåser lite utan att bli sjösjuk, Tack för en trevlig helg , Hat Gött !

Fiske !

Japp vi kör i dag med trots gårdagen . Hat Gött !

lördag 24 november 2012

fredag 16 november 2012

Nu !

Ja nu satan ska vi ta dom Dream Team ska vara med på Grums Trolling träff,det var någon sn kallad ryckfiskare som döpte oss till Team B&B så då kan det va passande att va med på tävlingen under det namnet& frångå det vanliga,det du ryckfiskarn vilken ära för dig ,så nu är det planering läsa vindprgnoser läsa bloggar och sånt som hör till så får man hoppas på att få någon godkänd i båten eller fullt hus vilket skulle va förvånande men det finns någåt som som kallas hopp,eller ren jävla tur så vi hoppas på TUREN ska stå Team B&B på våran sida eller hur Bosse !

fredag 9 november 2012

Napp !

I dag tog vi revanch det känns bra 3 fina laxxar 7.8 5.4 & 4.3 och en öring på 4.8, Kapten bosse var nöjd när han fick ett båtrekord fastän det va spöslaven son drillade den fina laxxen måste väll säga att sjön var ganska stökig men vad gör det när det nappar vi fick även nån för liten pluss en hög med bomhugg, Tack för en trevlig dag Bosse , Hat Gött !

Fin firre i båten vikt kommer sen !

Fiske !

Fiske i dag !

lördag 3 november 2012

Satan !

Nu har packet vart och slangat soppa från båten,jäkla tur att jag inte vet vem det är  för då skulle jag göra mig olycklig ,men hagelbrakarn kommer vara lätttilgänglig framöver måtte man träffa på svinpälsarna så ska dom få se på en sur Norman .